28-03-2022 · Visie

Dialogen aangaan om de wereld te verbeteren? Uitdaging aanvaard!

Engagement is al sinds 2005 een belangrijk onderdeel van Robeco’s duurzaamheidsstrategie. We gaan in dialoog met bedrijven, omdat we ervan overtuigd zijn dat we de wereld daarmee duurzamer kunnen maken.

Hoe dan? Door de strijd aan te gaan met gameverslaving. Elektrificatie te stimuleren. Ontbossing aan te pakken. En verlies van biodiversiteit te voorkomen. Omdat we het beter willen doen voor onze planeet, en voor uw portefeuille.

Je zou kunnen zeggen dat het een uitdaging is, maar wel een die we graag aanvaarden. Kom meer te weten in ons nieuwe boekje Uitdaging Aanvaard.

challenge-accepted.webp

Challenge accepted!

We engage with companies because we believe it leads to a more sustainable world.

Download de publicatie