28-01-2022 · Visie

Een dubbele download voor Next Digital Billion

Alles wat je moet weten over de grote verschuiving in internetgebruik over de hele wereld en hoe beleggers daarvan kunnen profiteren.

    Auteurs

  • Michiel van Voorst - Portfolio Manager

    Michiel van Voorst

    Portfolio Manager

Elke week krijgen miljoenen mensen voor het eerst toegang tot het internet. De meesten daarvan komen uit opkomende markten. Het gaat zelfs zo hard dat er binnenkort maar liefst een miljard meer internetgebruikers zijn dan een jaar of vijf geleden. Dat levert kansen op voor beleggers. Onze Robeco Next Digital Billion-strategie probeert te profiteren van deze trend. Lees onze publicatie over beleggingskansen, waarin we uitleggen hoe onze benadering werkt. Download de publicatie en ontvang onze speed read als bonus.

book-spread-next-digital-billion-570x500.gif

Download onze Beleggingskans en ontvang onze speed read als bonus.