02-05-2022 · Interview

‘We zien engagement als een manier waarop beleggers een positieve impact kunnen realiseren‘

Antonia Sariyska maakt deel uit van het Sustainable and Impact Investing-team van UBS Global Wealth Management. Dit team ontwikkelt raamwerken en richtlijnen voor portefeuilles en beleggingscategorieën, die het aanbod duurzame en klimaatstrategieën voor particuliere klanten over de hele wereld vormgeven. We legden haar een aantal vragen voor die mogelijk spelen bij beleggers die een allocatie naar een engagementstrategie overwegen.Antonia Sariyska maakt deel uit van het Sustainable and Impact Investing-team van UBS Global Wealth Management. Dit team ontwikkelt raamwerken en richtlijnen voor portefeuilles en beleggingscategorieën, die het aanbod duurzame en klimaatstrategieën voor particuliere klanten over de hele wereld vormgeven. We legden haar een aantal vragen voor die mogelijk spelen bij beleggers die een allocatie naar een engagementstrategie overwegen.

antonia-sariyska-1400x780px.jpg