21-09-2022 · 5-jaars vooruitblik

5-year Expected Returns: Het tijdperk van verwarring

Welkom in terra incognita, een nieuw tijdperk waarin de zekerheden waar een complete generatie beleggers zo aan gewend is voor onze ogen aan het afbrokkelen zijn. Verwarring heeft een centrale plek ingenomen op de financiële markten.

Download de publicatie

  Auteurs

 • Peter van der Welle - Strategist Sustainable Multi Asset Solutions

  Peter van der Welle

  Strategist Sustainable Multi Asset Solutions

 • Laurens Swinkels - Head of Quant Strategy

  Laurens Swinkels

  Head of Quant Strategy

Dit jaar werd de wereld geconfronteerd met stijgende energieprijzen die de inflatie verder aanwakkerden, de Russische invasie in Oekraïne en een toenemend risico op een recessie. En dat terwijl we nog druk bezig waren met de nasleep van Covid-19. Bovendien loopt het tijdperk dat te boek staat als ‘De grote matiging’ mogelijk op zijn eind.

Om die reden hebben we onze nieuwste Expected Returns 2023-2027 de titel ‘Het tijdperk van verwarring’ meegegeven. Onze experts ontrafelen daarin wat de mogelijke uitkomst is van de aanhoudende schokken en hun impact op alle grote beleggingscategorieën.

expected-returns-2022-483x406px.png

Download het 134 pagina's tellende rapport