12-09-2019 · Visie

De Essentials van factorbeleggen

We introduceren onze nieuwe leermodule over factorbeleggen. Wereldwijd stappen steeds meer beleggers over op deze manier van beleggen. Maar hoe werkt het precies? Robeco heeft een speciale leermodule ontwikkeld die het antwoord geeft op die vraag.

Robeco heeft als pionier en thought leader in factorbeleggen veel expertise opgebouwd op dit gebied. Met deze nieuwe module delen we die kennis, zodat financiële professionals hun eigen vaardigheden kunnen verbeteren en op hun beurt klanten kunnen helpen om beleggingsdoelen te bereiken.

Als onderdeel van een zelfstudieprogramma kost het ongeveer 10-15 minuten om een hoofdstuk te lezen. Na afronding van de module volgt een toets om je kennis te testen. Die telt mee voor twee uur CPD (Continuing Professional Development).