13-09-2022 · Webinar

Beleggen in de klimaattransitie naar netto-nul

De wereld moet de netto-CO2-uitstoot voor 2050 terugbrengen naar nul om nog te kunnen voldoen aan het Akkoord van Parijs en de opwarming van de aarde te beperken tot 2°C. Dat betekent dat alle sectoren – zonder uitzondering – zich enorm moeten inspannen om te decarboniseren. Zo'n immense en ongekende transitie vraagt om innovatie en commitment van iedereen, en voor beleggers is een belangrijke rol weggelegd om dat te realiseren.

Bekijk replay

  Auteurs

 • Chris Berkouwer - Lead Portfolio Manager

  Chris Berkouwer

  Lead Portfolio Manager

 • Hauke Ris - Co-Head of Robeco’s Sustainable Global Equity team and head of the Fundamental Equity CPM team

  Hauke Ris

  Co-Head of Robeco’s Sustainable Global Equity team and head of the Fundamental Equity CPM team

Robeco heeft een high-conviction strategie gelanceerd die zich richt op de bedrijven die deze transitie naar een CO2-arme wereld tot stand kunnen brengen. In dit webinar bespreken Chris Berkouwer, portefeuillemanager van RobecoSAM Net Zero 2050 Climate Equities, en Hauke Ris, co-hoofd van Global Sustainable Equities, hoe dit fonds de leiders op het gebied van decarbonisatie selecteert. Ook vertellen ze hoe het fonds in de portefeuilles van beleggers past.

Bekijk replay