20-05-2022 · Visie

Zes dingen die u moet weten over SDG-beleggen

Een bijdrage leveren aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's) is een van de grootste beleggingskansen van deze tijd. Maar hoeveel weet u eigenlijk van de 17 doelen? En weet u ook hoeveel kanalen er precies zijn om hierin te beleggen?

Zes dingen die u moet weten over SDG-beleggen

Alles wat u onderweg kan helpen op deze fantastische reis hebben we verzameld in onze nieuwe brochure: 'Zes dingen die u moet weten over SDG-beleggen'. De brochure legt uit wat de SDG's zijn, waarom beleggers steeds meer investeren in de doelen, en draagt productoplossingen aan als middel om er zelf ook in te beleggen.

Maar de kern draait om de zes dingen zelf, ondersteund door grafieken, voorbeelden van beleggingskansen voor alle 17 SDG's en een duidelijke richtlijn voor hoe we om te beginnen de bijdragen van bedrijven aan de doelen kunnen meten. Zorg dat u op de hoogte blijft!

six-things-you-need-to-know-about-sdg-investing.png

Six things you need to know about SDG investing

For investors serious about using their capital to make a difference, the SDGs provide a globally accepted framework to achieve and measure impact.

Download de publicatie

Ontdek de nieuwste inzichten op het gebied van duurzaamheid

Ontvang onze Robeco-nieuwsbrief en lees als eerste de nieuwste inzichten of bouw de groenste portefeuille op.

Blijf op de hoogte