15-12-2021 · Visie

De trends die onze toekomst vormgeven in 118 grafieken

Men zegt dat een plaatje meer zegt dan duizend woorden. Wat als we een stapel plaatjes samenvoegen die een beeld schetsen van de trends op lange termijn voor onze sociaal-economische omgeving? In dit boekje hebben we de meest fascinerende grafieken verzameld die onze experts op het gebied van trendbeleggen het afgelopen jaar van dag tot dag hebben gepubliceerd. Ze schetsen een wereld waarin gamechanging technologieën, een veranderende sociaal-demografische omgeving en de noodzaak om de aarde te beschermen onze toekomst vormgeven.

  Auteurs

 • Daniel Ernst - Senior Equity Analyst

  Daniel Ernst

  Senior Equity Analyst

 • Sam Brasser - Consumer Analyst

  Sam Brasser

  Consumer Analyst

De trends die onze toekomst vormgeven in 118 grafieken

Get a unique take on a current trend delivered to your mailbox every day.