13-08-2018 · Visie

The Big Book of Sustainable Investing

The title says it all. In The Big Book of SI, we analyze sustainable investing today and examine the trends that will shape our future. This new publication also gives investors guidelines on implementation, includes interviews with experts and client cases, and highlights the link between ESG integration and performance. All that in just 102 pages.

The Big Book of Sustainable Investing

In The Big Book of SI zetten we Robeco’s benadering voor duurzaam beleggen uiteen, kijken we naar verschillende veelgebruikte strategieën en geven we duidelijke richtlijnen voor de manier waarop beleggers kunnen omgaan met duurzaam beleggen. Tot slot staan er in het boek ook interviews met deskundigen, client cases en een verklarende woordenlijst.

Download de publicatie