22-01-2020 · Podcast

Podcast: Vermogensbeheerders moeten hun geld aan het werk zetten

Als we veel meer op de lange termijn en in duurzame oplossingen gaan beleggen, kon het wel eens heel hard gaan, zegt Gilbert Van Hassel, CEO van Robeco.

In onze nieuwste podcast vertelt hij hoe de sector bezig is met een gewetensonderzoek en dat vermogensbeheerders heel bewuste positioneringskeuzes moeten maken voor de toekomst. Succes wordt in hoge mate bepaald door focus op je kerncompetenties, op de kwaliteit van je dienstverlening – en van alpha – en de inzet van technologische innovaties. Om in zijn woorden te spreken: “Als je focust op duurzaamheid, word je een betere vermogensbeheerder.”

Beschikbaar op

podcast-spotify.jpg

podcast-apple-2.png

podcast-google.jpg

Stem af op de podcasts van Robeco Stem af op de podcasts van Robeco