14-01-2021 · Podcast

Podcast: Kritisch op consensus

Blijf in 2021 kritisch op de consensus, doe je onderzoek en blijf contrair, zegt Victor Verberk, CIO Fixed Income bij Robeco in onze nieuwste podcast. “De lange rente wordt gestuurd, de onafhankelijkheid van centrale banken is verleden tijd. Joe Biden gaat nog eens USD 2 biljoen in stimulering stoppen en de Fed gaat dat financieren. Ze slaan de handen ineen om de economie draaiende te houden.” Maar voor een terugkeer naar normaal zijn faillissementen noodzakelijk, aldus Verberk. Luister nu.

    Auteurs

  • Victor Verberk - CIO Fixed Income and Sustainability

    Victor Verberk

    CIO Fixed Income and Sustainability

Podcast: Kritisch op consensus

Beschikbaar op

podcast-spotify.jpg

podcast-apple-2.png

podcast-google.jpg

Stem af op de podcasts van Robeco Stem af op de podcasts van Robeco