globalen

Stagiaire HR-ServiceDesk Robeco

Robeco

Robeco is een Nederlandse vermogensbeheerder en heeft haar hoofdkantoor in het hart van Rotterdam. Bij Robeco werken ongeveer 900 medewerkers in ongeveer 17 locaties verspreid over de wereld. Robeco heeft een beheerd vermogen van ongeveer 162 miljard en is een pionier op het gebied van duurzaam beleggen. Onze resultaten zijn al decennialang uitstekend en we willen ons succes dan ook graag delen. Wij geloven dat gemotiveerde en betrokken medewerkers onmisbaar zijn om klanten goed van dienst te kunnen zijn. Hoogwaardige en solide dienstverlening op het gebied van Human Resources is onmisbaar om de ambitieuze doelstellingen te realiseren. Dit wordt ingevuld door de afdeling Global HR.

Afdeling

Binnen de afdeling Global HR onderscheiden we 4 teams: HR-ServiceDesk, HR Compensation & Benefits, HR Learning & Development en HR Advisory.

De HR-ServiceDesk is het eerste aanspreekpunt voor managers en medewerkers voor hulp bij HR gerelateerde vragen en verzoeken naar aanleiding van de in het HR systeem (MyHR) beschikbare informatie. Daarnaast is de HR-ServiceDesk verantwoordelijk voor correcte en betrouwbare HR informatie in het HR systeem en een efficiënte inrichting en uitvoering van de operationele HR-processen waaronder, en niet beperkt tot, werving- en selectie, uitstroom, global mobility, de performance management cycle en diverse mutaties ten aanzien van medewerkers. In de komende jaren wordt de dienstverlening van de HR Service Desk uitgebreid naar de internationale kantoren van Robeco.

De HR-ServiceDesk vervult een belangrijke en centrale rol op de HR afdeling waarbij nauw wordt samengewerkt met de verschillende disciplines binnen HR (Advisory, Global Mobility, Compensation & Benefits, Learning & Development) en met diverse (internationale) stakeholders binnen en buiten de organisatie.

Contact

Robeco FIRST
Weena 850
3014 DA Rotterdam
The Netherlands
career@robeco.com

Stage

De HR-ServiceDesk is verantwoordelijk voor een juiste en optimale uitvoering van de HR administratie, informatievoorziening en communicatie naar medewerkers en het management. Je krijgt hierdoor met alle facetten van het HR werkveld te maken. Tevens is er de mogelijkheid om aan leuke projecten mee te kunnen werken. Tijdens deze stage signaleer je zelfstandig knelpunten binnen de afdeling en kom je proactief met verbetervoorstellen die je vervolgens in de praktijk kan realiseren.

Gevraagd

Je bent voor minimaal 3 dagen in de week gedurende 5 maanden beschikbaar en doet een studie in de richting van Humanresource management. Je bent communicatief vaardig en vind het leuk om in een team samen te werken. Een goede Engelse en Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid is vereist.

Sollicitatie

Stuur je sollicitatie onder vermelding van vacaturenummer 458 naar career@robeco.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Simone van den Akker, HR Business Partner & manager HR SD, via telefoonnummer 010-2243346.